Om oss

Vår idé

Att ta hand om sin bil är för många ett måste som tar både tid och skapar stress…
Vår idé är enkel:

“Att göra ditt bilägande så smidigt som möjligt, så du får tid över till annat!”

Som kund hos Carline slipper du lyfta ett finger! Eller ja, det kanske inte är helt sant, men du behöver åtminstone inte resa dig ur soffan. Du bokar på vår hemsida, vi hämtar din bil, utför de tjänster du har valt och lämnar tillbaka den på utsatt tid och plats.

Med våra tjänster får du mer tid till viktigare saker som familjen, jobbet eller den där afterworken med kompisgänget.

Våra tjänster

För närvarande erbjuder vi tre olika tvätt- och rekonditioneringspaket för privatpersoner.
Vår vision är att ta hand om allt från tvätt och rekonditionering till däckbyte, besiktning, service och reparation. Vi kommer ständigt utveckla och utöka vårt utbud av tjänster för att göra ditt bilägande så smidigt som möjligt.

Service, yrkesskicklighet och miljö

Ypperlig service och gedigen hantverksskicklighet är viktiga ledord som genomsyrar hela vår verksamhet. Det ska märkas när din bil har varit hos oss på Carline. Tänk dig känslan av att sätta sig i en väldoftande, glänsande bil när arbetsdagen är slut. Att du dessutom med all säkerhet har ökat andrahandsvärde på bilen gör känslan ännu bättre.

För oss på Carline innebär ett väl genomfört arbete inte bara ett gediget hantverk utan också att vi lämnar ett så litet avtryck på vår miljö som möjligt. Därför använder vi oss så långt det går av ekologiska bilvårdsprodukter.

Carline – riktig service, som den var förr.

Kontakta oss

Hitta hit

carline_map_tn

  • Källebacksvägen 4
    Hedenstorp
    555 93
    Jönköping

Nyhetsbrev

Vill du ha information om erbjudande och nya tjänster för att förenkla ditt bilägande? Fyll i din epostadress nedan och klicka på skicka.